whkmp's own Coco

B
whkmp's own Coco - 15%

whkmp's own Coco

Armchair Rocco Yellow (Seven ocre) Lees meer

  • EAN:3102760000000
  • Korting bovenop de laagste internetprijs!

LAAGSTE PRIJS199,00 JOUW KORTING-15% JOUW PRIJS169,15

whkmp's own fauteuil Coco velours

Voeg een tikje vintage glamour aan je woonkamer toe met de okergele velours Coco fauteuil van whkmp’s own. Dit stoeltje straalt veel luxe uit door de zachte fluwelen stof waarmee deze bekleed is. Op de Coco kan je in stijl visite ontvangen of ontspannen met een boek of een goed glas wijn. Deze gele beauty wordt vast een favoriet bij je thuis!
Door de vormgeving van de rugleuning en de schuingeplaatste houten pootjes heeft de Coco fauteuil een vintage uitstraling. De luxueuze velours stof in de rijke okergele kleur is helemaal de trend. Hierdoor is dit stoeltje een hippe statement piece voor je woonkamer. Maar niet alleen is de Coco leuk om te zien, hij zit ook fijn. De geronde rugleuning zorgt voor veel zitcomfort en dankzij de hoge pootjes geeft deze stoel een ruimtelijk gevoel aan je woonkamer. Niet alleen in de living is deze fauteuil een comfortabele eyecatcher, maar ook in de slaapkamer, leeshoekje of hal komt de Coco heel goed tot zijn recht.

Deze okergele fauteuil is deel van de whkmp’s own Coco serie van velours fauteuils. Bekijk ook eens de andere stoelen in deze serie!

Dit artikel is handmatig gecontroleerd door ons retour evaluatieteam. Bekijk altijd de detailfoto per kant die hoort bij onderstaande status omschrijving.

Artikelstatus: B, verpakking beschadigd of vervangen

Reden aanbod: Algemeen retourrecht

Type verpakking: vervangen
Staat verpakking: beschadigd

Artikelinformatie

Armchair Rocco Yellow (Seven ocre)