Cosi Fires Cosicube 95

C
Cosi Fires Cosicube 95 - 30%

Cosi Fires Cosicube 95

5958910 Cosicube 95 Buitenhaard Zwart Cosi Fires Lees meer

  • EAN:1626530400000
  • Korting bovenop de laagste internetprijs!

LAAGSTE PRIJS599,19 JOUW KORTING-30% JOUW PRIJS419,43

Geniet in je tuin of op je terras van de warmte en sfeer van deze robuuste Cosicube 95 van Cosi Fires. De Cosicube 95 is gemaakt van Douglas hout en heeft een bovenplaat van RVS. De haard is uitermate geschikt voor buiten, voor onder een veranda of overkapping. De Cosicube 95 heeft een warmtecapaciteit van 9 kW. Via een luik aan de zijkant van de kachel kan een gasfles van 5 kg geplaatst worden.

Optioneel
Een optionele accessoire van de Cosicube 95 is de vierkante Cosi glasset van Cosi Fires. Deze glasset is L 50 cm x D 50 cm x H 21 cm en bestaat uit vier glasplaten die aan elkaar zijn bevestigd met RVS verbindingsstukken. Met deze glasset bescherm je de vlammen tegen de wind en voorkom je dat bijvoorbeeld kinderhanden in de vlammen komen.

Advies
Dek de zwarte Cosicube 95 af met de meegeleverde beschermhoes wanneer de haard niet wordt gebruikt. Let wel op, deze hoes beschermt de haard alleen tegen vuil. Wil je de haard het gehele jaar buiten laten staan, dan adviseren wij de haard af te dekken met een all weather beschermhoes. Deze hoes beschermt de Cosicube 95 tegen vele weersinvloeden.

Afmetingen
- Lengte: 95 cm
- Diepte: 95 cm
- Hoogte: 58 cm

Brandstof: propaan
Brandstofverbruik: 608 gram/uur
Warmtecapaciteit: 9kW
Materiaal: douglas hout in combinatie met RVS bovenplaat
Keurmerk: CE
Werkdruk: 30 mBar

Inhoud verpakking: lavastenen, keramische houtstammen, batterij voor ontsteking, 30 mBar gasdrukregelaar met slang, zwarte beschermhoes

Exclusief vierkante Cosi glasset.

Dit artikel is handmatig gecontroleerd door ons retour evaluatieteam. Bekijk altijd de detailfoto per kant die hoort bij onderstaande status omschrijving.

Artikelstatus: C, licht beschadigd

Reden aanbod: Algemeen retourrecht

Type verpakking: origineel
Staat verpakking: onbeschadigd, geopend
Bovenkant: Kleine krasjes op rvs bovenblad.

Artikelinformatie

5958910 Cosicube 95 Buitenhaard Zwart Cosi Fires