whkmp's own Marilyn

B
whkmp's own Marilyn - 15%

whkmp's own Marilyn

Armchair Marilyn Mint green (Prestige 2767) Lees meer

  • EAN:3103130000000
  • Korting bovenop de laagste internetprijs!

LAAGSTE PRIJS199,00 JOUW KORTING-15% JOUW PRIJS169,15

Zacht en stijlvol zitten doe je in de mintgroene Marilyn velours fauteuil van het merk whkmp’s own. Dit elegante stoeltje is bekleed met een fluwelen stof die heerlijk zacht en weelderig aanvoelt en veel luxe uitstraalt. In je woonkamer zal deze stoel ongetwijfeld geliefd zijn: niet alleen is de Marilyn leuk om te zien en heel aaibaar, dit stoeltje zit ook heel comfortabel. Visite ontvangen of ontspannen met een boek of glas wijn wordt een stuk leuker (en stijlvoller) in de Marilyn!

Door de ronde vormgeving van de rugleuning en de schuingeplaatste houten pootjes heeft de Marilyn fauteuil een vintage uitstraling. De zachte velours stof in een eigentijdse mintgroene kleur maakt dit stoeltje helemaal van nu.

De geronde rugleuning zorgt voor veel zitcomfort en dankzij de hoge pootjes geeft deze stoel een ruimtelijk gevoel aan je woonkamer. In de living, maar ook in de slaapkamer, leeshoekje of hal komt de Marilyn fauteuil heel goed tot zijn recht. Dit stoeltje past uitermate goed in een botanische, Scandinavische, retro of vintage woonstijl.

Deze mintgroene stoel is deel van de whkmp’s own Marilyn serie van velours fauteuils. Bekijk ook eens de andere stoelen in deze serie!

Afmetingen
- Hoogte stoel: 85 cm
- Breedte stoel: 69 cm
- Diepte stoel: 69 cm
- Zithoogte: 45 cm
- Zitdiepte: 56 cm
- Poothoogte: 30 cm

Dit artikel is handmatig gecontroleerd door ons retour evaluatieteam. Bekijk altijd de detailfoto per kant die hoort bij onderstaande status omschrijving.

Artikelstatus: B, verpakking beschadigd of vervangen

Reden aanbod: Algemeen retourrecht

Type verpakking: vervangen
Staat verpakking: beschadigd

Artikelinformatie

Armchair Marilyn Mint green (Prestige 2767)