SenS-Line null

B
SenS-Line null - 15%

SenS-Line null

Teakbank SIPORA - 4020 Lees meer

  • Korting bovenop de laagste internetprijs!

LAAGSTE PRIJS399,00 JOUW KORTING-15% JOUW PRIJS339,15

SenS-Line teak houten tuinbank Sipora (3-zits)

Klassieke parkbank voor eigen tuin! De Sipora tuinbank van SenS-Line is robuust, strak en uitnodigend. De kwalitatief hoogwaardige bank is mooi afgewerkt en gemaakt van duurzaam teak hout. De rug is licht gebogen, wat aangenaam zit. 

Hoe onderhoud je de SenS-Line tuinbank Sipora?
De tuinbank is gemaakt van teak hout. Teak hout voelt van nature zacht aan, het is duurzaam en bestand tegen regen. Onbehandeld teak heeft een natuurlijke uitstraling en krijgt in de loop van de tijd een zilvergrijze tint. Om het teak in topconditie te houden is het verstandig het één tot twee keer per jaar te reinigen met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke kleur en opent het de poriën van het hout. Na het reinigen is het verstandig de set te behandelen met een hardhout olie. De olie voorkomt dat het hout snel verouderd en het beschermt het hout tegen zon en vervuiling. Tevens zorgt de olie er voor dat het hout niet snel zwart wordt. Wil je graag de oorspronkelijk teak kleur behouden en voorkomen dat het hout een natuurlijke zilvergrijze tint krijgt? Behandel het dan met een teak sealer na het reinigen.

Afmetingen
- Breedte: 180 cm
- Diepte: 62 cm
- Hoogte: 92 cm
- Zithoogte: 45 cm

Dit artikel is handmatig gecontroleerd door ons retour evaluatieteam. Bekijk altijd de detailfoto per kant die hoort bij onderstaande status omschrijving.

Artikelstatus: B, verpakking beschadigd of vervangen

Reden aanbod: Algemeen retourrecht

Type verpakking: origineel
Staat verpakking: beschadigd, geopend

Artikelinformatie

Teakbank SIPORA - 4020