BePureHome Rodeo

B
BePureHome Rodeo - 15%

BePureHome Rodeo

Fauteuil Rodeo Bruin BePureHome Lees meer

  • EAN:6267490000000
  • Korting bovenop de laagste internetprijs!

LAAGSTE PRIJS549,00 JOUW KORTING-15% JOUW PRIJS466,65

De fauteuil Rodeo van het merk BePureHome is gemaakt van eco-leer in de kleur cognac. Deze fauteuil heeft een robuuste uitstraling door de zichtbare stiknaden. De donkerbruine poten van de stoel staan recht naar beneden.

Wat is recycle leer?
Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken uiteraard restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan wordt een nieuw soort meubelstof gemaakt: recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt.

Onderhoud:
Het recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kan je als volgt onderhouden: met een vochtige doek kan je de stof schoonmaken. Heb je wat gemorst, en heb je vlekken, dan kan je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Probeer dit eerst uit op een niet in het oog vallend stuk. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een schone vochtige doek.

Door het strakke en tijdloze design en het gebruik van het nieuwe soort leer past de Rodeo in veel verschillende woonstijlen. In een vintage, retro of (nieuw) klassieke woonstijl staat de cognackleurige Rodeo bijzonder mooi.  

Afmetingen:
- Breedte fauteuil: 98 cm
- Hoogte fauteuil: 83 cm
- Diepte fauteuil: 88 cm
- Zit breedte: 58 cm
- Zithoogte: 47 cm
- Zitdiepte: 58 cm
- Hoogte armleuning: 72 cm
- Poothoogte:16 cm

Materiaal:
De fauteuil Rodeo is bekleed met gerecycled leer in combinatie met hoogwaardig polyester. Polyester is een synthetisch materiaal dat uitermate geschikt is als meubelstof, de combinatie met het gerecycled zorgt ervoor dat je een oersterke bekleding krijgt die tegen een stootje kan!

Dit artikel is handmatig gecontroleerd door ons retour evaluatieteam. Bekijk altijd de detailfoto per kant die hoort bij onderstaande status omschrijving.

Artikelstatus: B, verpakking beschadigd of vervangen

Reden aanbod: Algemeen retourrecht

Type verpakking: vervangen
Staat verpakking: beschadigd

Artikelinformatie

Fauteuil Rodeo Bruin BePureHome