whkmp's own Torino

B
whkmp's own Torino - 15%

whkmp's own Torino

Torino Loveseat Ochre yellow Whkmp s own Lees meer

  • EAN:8315160000000
  • Korting bovenop de laagste internetprijs!

LAAGSTE PRIJS349,00 JOUW KORTING-15% JOUW PRIJS296,65

De okergele velours Torino loveseat van whkmp’s own is een (functionele) statement piece voor je interieur. In deze fijne stoel met luxe uitstraling kan je helemaal tot rust komen aan het eind van een lange dag. De okergele fluwelen stof waarmee deze loveseat bekleed is voelt zacht aan, straalt elegantie uit en maakt de Torino een echte eyecatcher. Maar deze loveseat is niet alleen heel mooi om te zien, hij zit ook heerlijk! De Torino heeft genoeg ruimte voor jou en je lief om lekker tegen elkaar aan te kruipen. Een verhaaltje voorlezen met je kindje naast je kan natuurlijk ook uitermate goed in deze fijne loveseat! 

De okergele Torino is een wehkamp bestseller in een nieuw (fluwelen) jasje. Hetzelfde tijdloze vormgeving en fijn zitcomfort, maar dan in een leuk stofje dat helemaal on trend is! De combinatie van de okergele velours stof en schuingeplaatste pootjes van donker hout geeft een speelse vintage twist aan deze eigentijdse loveseat en maakt er een echte statement piece van.

Door de strakke vormgeving, fluwelen stof en okergele kleur past de Torino in verschillende woonstijlen. Van vintage tot etnisch en van retro tot (nieuw) klassiek, de gele velours Torino komt goed tot zijn recht in allerlei woonstijlen. Voor een nieuw klassieke look combineer je deze stoel met meubels van donker hout met messing details. Of ga voor een trendy etnische stijl door de Torino met sierkussens met etnische prints af te stylen. 

Deze loveseat is deel van de whkmp’s own Torino serie. Bekijk ook eens de andere Torino modellen in onze collectie!

Afmetingen
- Hoogte stoel: 80 cm
- Breedte stoel: 120 cm
- Diepte stoel: 88 cm
- Zithoogte: 43 cm
- Zitdiepte: 58 cm
- Zitbreedte: 84 cm
- Poothoogte: 15 cm

Dit artikel is handmatig gecontroleerd door ons retour evaluatieteam. Bekijk altijd de detailfoto per kant die hoort bij onderstaande status omschrijving.

Artikelstatus: B, verpakking beschadigd of vervangen

Reden aanbod: Algemeen retourrecht

Type verpakking: vervangen
Staat verpakking: beschadigd

Artikelinformatie

Torino Loveseat Ochre yellow Whkmp s own