whkmp's own Torino

C
whkmp's own Torino - 30%

whkmp's own Torino

Torino Loveseat Wine red Whkmp s own Lees meer

  • EAN:8315180000000
  • Korting bovenop de laagste internetprijs!

LAAGSTE PRIJS349,00 JOUW KORTING-30% JOUW PRIJS244,30

In de bordeaux rode Torino loveseat velours van whkmp’s own zit je goed! In deze chique stoel met luxe uitstraling kan je helemaal tot rust komen aan het eind van een lange dag. De wijnrode fluwelen stof waarmee deze loveseat bekleed is voelt zacht aan, straalt elegantie uit en maakt de Torino een echte eyecatcher. Maar deze loveseat is niet alleen heel mooi om te zien, hij zit ook heerlijk! De Torino heeft genoeg ruimte voor jou en je lief om lekker tegen elkaar aan te kruipen. Een verhaaltje voorlezen met je kindje naast je kan natuurlijk ook uitermate goed in deze fijne stoel!

De wijnrode Torino is een wehkamp bestseller in een nieuw (fluwelen) jasje. Hetzelfde tijdloze vormgeving en fijn zitcomfort, maar dan in een leuk stofje dat helemaal on trend is! De combinatie van de bordeaux velours stof en schuingeplaatste pootjes van donker hout geeft een speelse vintage twist aan deze eigentijdse loveseat en maakt er een echte statement piece van.

Door het tijdloze ontwerp en de bijzondere stof kan je met de styling van de wijnrode Torino alle kanten op. De klassieke stof en donker houten onderstel zorgen dat deze stoel uitermate goed in een (nieuw) klassiek of vintage interieur past.

De loveseat Torino is deel van de whkmp’s own Torino serie. Bekijk ook eens de andere Torino modellen in onze collectie!

Afmetingen
- Hoogte stoel: 80 cm
- Breedte stoel: 120 cm
- Diepte stoel: 88 cm
- Zithoogte: 43 cm
- Zitdiepte: 58 cm
- Zitbreedte: 84 cm
- Poothoogte: 15 cm

Dit artikel is handmatig gecontroleerd door ons retour evaluatieteam. Bekijk altijd de detailfoto per kant die hoort bij onderstaande status omschrijving.

Artikelstatus: C, licht beschadigd

Reden aanbod: Algemeen retourrecht

Type verpakking: origineel
Staat verpakking: beschadigd, geopend
Zijkant (Rechts): Stof beschadigd rechterzijkant

Artikelinformatie

Torino Loveseat Wine red Whkmp s own