whkmp's own Torino

D
whkmp's own Torino - 42%

whkmp's own Torino

Loveseat Torino Royal Hopke 237 grey whkmp s OWN Lees meer

  • EAN:8756490000000
  • Korting bovenop de laagste internetprijs!

LAAGSTE PRIJS349,00 JOUW KORTING-42% JOUW PRIJS202,42

Luxueus ontspannen doe je in de grijze velours Torino loveseat van whkmp’s OWN. In deze chique stoel met stijlvolle uitstraling kan je helemaal tot rust komen aan het eind van een lange dag. De grijze fluwelen stof waarmee deze loveseat bekleed is voelt zacht aan, straalt elegantie uit en maakt de Torino een subtiele eyecatcher. Maar deze loveseat is niet alleen heel mooi om te zien, hij zit ook heerlijk! De Torino heeft genoeg ruimte voor jou en je lief om lekker tegen elkaar aan te kruipen. Een verhaaltje voorlezen met je kindje naast je kan natuurlijk ook uitermate goed in deze fijne stoel!

De grijze Torino is een wehkamp bestseller in een nieuw (fluwelen) jasje. Hetzelfde tijdloze vormgeving en fijn zitcomfort, maar dan in een leuk stofje dat helemaal on trend is! De combinatie van de velours stof en schuingeplaatste pootjes van donker hout geeft een speelse vintage twist aan deze eigentijdse loveseat en maakt deze stoel een elegante statement piece.

Door het tijdloze ontwerp en de bijzondere stof kan je met de styling van de grijze Torino alle kanten op. De klassieke stof en donker houten onderstel zorgen dat deze stoel uitermate goed in een (nieuw) klassiek of vintage interieur past. Gecombineerd met grove breisels of een zacht schapenvachtje ademt de Torino Scandinavische chic. Of heb je een romantisch interieur? Style de Torino loveseat dan af met sierkussens in pasteltinten of met zachte bloemenprints.

De loveseat Torino is deel van de whkmp’s OWN Torino serie. Bekijk ook eens de andere Torino modellen in onze collectie!

Afmetingen
- Hoogte stoel: 80 cm
- Breedte stoel: 120 cm
- Diepte stoel: 88 cm
- Zithoogte: 43 cm
- Zitdiepte: 58 cm
- Zitbreedte: 84 cm
- Poothoogte: 15 cm

Dit artikel is handmatig gecontroleerd door ons retour evaluatieteam. Bekijk altijd de detailfoto per kant die hoort bij onderstaande status omschrijving.

Artikelstatus: D, zichtbaar beschadigd

Reden aanbod: Algemeen retourrecht

Type verpakking: origineel
Staat verpakking: licht beschadigd, geopend
Voorkant: grote kras
Gebruikssporen: Stoffig

Artikelinformatie

Loveseat Torino Royal Hopke 237 grey whkmp s OWN