whkmp's own Town

C
whkmp's own Town - 30%

whkmp's own Town

Town Sofa with one armrest left Byte Eucalyptus 193 Lees meer

  • EAN:1604051900000
  • Korting bovenop de laagste internetprijs!

LAAGSTE PRIJS469,00 JOUW KORTING-30% JOUW PRIJS328,30

Creëer een gezellige woonkamer met deze mintgroene 2-zitsbank met armleuning uit de Town serie van whkmp’s own. De kleur zorgt ervoor dat dit een pronkstuk in jouw woonkamer wordt. Als je op zoek bent naar een grotere bank kun je deze bank eenvoudig koppelen aan de andere modules uit de Town serie. Zo stel je een eigen (hoek)bank samen!

De 2-zitsbank met armleuning is bekleed met een mintgroene polyester stof. De kunststof poten van het hoekstuk zijn enkel 2,5 centimeter hoog, waardoor deze bijna niet zichtbaar zijn. De bank is voorzien van koppelstukken, zodat je deze eenvoudig kunt combineren met de andere modules uit de Town serie om een eigen (hoek)bank samen te stellen. Je kunt eenvoudig zien welke mogelijkheden er allemaal zijn met behulp van de handleiding.

Combineer de 2-zits bank met kussens en dekens om een warme, landelijke uitstraling te creëren of combineer de bank juist met witte of zwarte meubels voor een moderne look.

Afmetingen
- Hoogte bank: 69 cm
- Breedte bank: 180 cm
- Diepte bank: 93 cm
- Zithoogte: 40 cm
- Zitdiepte: 69 cm
- Poothoogte: 2,5 cm

Dit artikel is handmatig gecontroleerd door ons retour evaluatieteam. Bekijk altijd de detailfoto per kant die hoort bij onderstaande status omschrijving.

Artikelstatus: C, licht beschadigd

Reden aanbod: Algemeen retourrecht

Type verpakking: vervangen
Staat verpakking: beschadigd
Gebruikssporen: Beetje stof.

Artikelinformatie

Town Sofa with one armrest left Byte Eucalyptus 193