whkmp's own Town

C
whkmp's own Town - 35%

whkmp's own Town

Town Sofa with 1/2 back left Byte Eucalyptus 193 Lees meer

  • EAN:1604051000000
  • Korting bovenop de laagste internetprijs!

LAAGSTE PRIJS369,00 JOUW KORTING-35% JOUW PRIJS239,85

Een moderne bank met een zacht kleurtje, dat is deze mintgroene Town 2-zitsbank met halve rugleuning links. De bank kun je op verschillende manieren stylen. Zo kun je de bank los in de woonkamer zetten, maar is het ook mogelijk om deze te combineren met de andere losse modules uit de Town serie. Laat je creativiteit de vrije loop en stel jouw eigen bank samen.

Deze Town 2-zitsbank heeft een halve rugleuning aan de rechterkant, waardoor de bank een vernieuwende uitstraling heeft. De bank is bekleed met een mintgroene polyester stof. De kunststof poten van deze bank zijn enkel 2,5 centimeter hoog en de bank is voorzien van koppelstukken, zodat je deze eenvoudig kunt koppelen aan andere modules.

De Town 2-zitsbank heeft een simpel en strakke vormgeving, waardoor deze geschikt is in bijna alle woonkamers. Combineer de bank met veel planten en creëer een botanische look of zet de bank juist in een woonkamer met veel strakke, witte meubels voor een moderne sfeer.

Afmetingen
- Hoogte bank: 69 cm
- Breedte bank: 180 cm
- Diepte bank: 93 cm
- Zithoogte: 40 cm
- Zitdiepte: 69 cm
- Poothoogte: 2,5 cm

Materiaal
De 2-zitsbank met halve rugleuning uit de Town serie is bekleed met een mintgroene stof van hoogwaardig polyester. Polyester is een synthetisch materiaal dat uitermate geschikt is als meubelstof. Hieronder hebben wij een paar voordelen van polyester voor je op een rijtje gezet:
- Polyester is makkelijk in het onderhoud.
- Polyester neemt weinig vocht en vuil op.
- Polyester is kleurecht.
- Polyester heeft een goede slijtweerstand.

Dit artikel is handmatig gecontroleerd door ons retour evaluatieteam. Bekijk altijd de detailfoto per kant die hoort bij onderstaande status omschrijving.

Artikelstatus: C, licht beschadigd

Reden aanbod: Algemeen retourrecht

Type verpakking: vervangen
Staat verpakking: beschadigd
Gebruikssporen: Stof

Artikelinformatie

Town Sofa with 1/2 back left Byte Eucalyptus 193