whkmp's own Town

B
whkmp's own Town - 12%

whkmp's own Town

Town Long chair with one armrest left Byte Graphite 66 Lees meer

  • EAN:1604051600000
  • Korting bovenop de laagste internetprijs!

LAAGSTE PRIJS469,00 JOUW KORTING-12% JOUW PRIJS412,72

whkmp's own chaise longue met armleuning links Town

Kijk je favoriete serie of doe een dutje op deze chaise met armleuning links uit de Town serie van whkmp's own. De bank is met behulp van de koppelstukken eenvoudig te koppelen met andere modules uit de Town serie. Zo kun je een eigen, unieke hoekbank samenstellen.

De chaise is bekleed met een antraciet polyester stof. De kunststof poten van het hoekstuk zijn zwart en bijna onzichtbaar door de hoogte. De bank is voorzien van koppelstukken, zodat je deze eenvoudig kunt combineren met de andere modules uit de Town serie om een eigen (hoek)bank samen te stellen. Met behulp van de handleiding kun je eenvoudig bekijken welke mogelijkheden er zijn.  

De antraciet Town chaise met armleuning past in veel verschillende woonstijlen, door het tijdloze en strakke design. Combineer het hoekstuk met kussentjes en dekentjes om een warme, landelijke uitstraling te creëren of combineer de chaise met witte, rustige meubels voor een moderne touch.

Afmetingen
- Hoogte chaise: 69 cm
- Breedte chaise: 180 cm
- Diepte chaise: 93 cm
- Zithoogte: 40 cm
- Zitdiepte: 69 cm
- Poothoogte: 2,5 cm

Dit artikel is handmatig gecontroleerd door ons retour evaluatieteam. Bekijk altijd de detailfoto per kant die hoort bij onderstaande status omschrijving.

Artikelstatus: B, verpakking licht beschadigd

Reden aanbod: Algemeen retourrecht

Type verpakking: origineel
Staat verpakking: licht beschadigd, geopend

Artikelinformatie

Town Long chair with one armrest left Byte Graphite 66